Laatste versie: 7 april 2022

ALGEMENE VOORWAARDEN

BESTELLEN, PRIJZEN EN BETALING
Je bestelt het boek op de bestelpagina van de website. Vervolgens kun je deze afrekenen. Na je bestelling ontvang je een bericht van bevestiging via de mail. Alle prijzen zijn in Euro’s, inclusief 9% BTW. De verzendkosten van het boek staan duidelijk vermeld. Betaling gaat middels IDeal. Pas na ontvangst van de betaling wordt er gestart met de vervaardiging dan wel levering van het boek.

LEVERTIJD
Boeken worden na 21 mei, onder normale omstandigheden en zolang de voorraad strekt, binnen 1-3 werkdagen na binnenkomst van betaling verzonden. Wij behouden het recht de bestelling te annuleren en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten. De aangegeven verzendtermijn is vrijblijvend, tenzij anders is overeengekomen. Onvoorziene vertraging van verzending en/of levering geeft geen recht op ontbinding van de overeenkomst of schadevergoeding.

VERZENDING & BEZORGKOSTEN
De verzendkosten binnen NL bedragen € 7,25 voor pakketpost en worden verzonden met pakketpost via POSTNL. Verzenden is voor eigen risico van de klant. Onze boeken worden met zorg ingepakt. Bij beschadiging en/of vermissing van het boek berust het risico tot het moment van bezorging bij Sas Fotografie.

KLACHTEN
Sas Fotografie stelt het zeer op prijs als je het laat weten wanneer je een klacht hebt. Je kunt deze mailen naar boek@ditlijf.nl, graag binnen 5 dagen na ontvangst van het boek. Klachten worden serieus genomen en Sas Fotografie probeert altijd binnen 2 werkdagen te reageren op uw klacht, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

COPYRIGHT
Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht te allen tijde bij Sas Fotografie.

BEDRIJFSGEGEVENS
Sas Fotografie | www.sasfotografie.nl
www.ditlijf.nl | boek@ditlijf.nl
+31 (0) 6 10 952 411

Sas Fotografie is aangesloten bij Dutch Photographers: de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Op alle rechtsbetrekkingen van SAS FOTOGRAFIE  zijn de Algemene Voorwaarden van de DuPho van toepassing. 2015 © SAS FOTOGRAFIE. All rights reserved.

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij www.ditlijf.nl